Erotic World 2018 i Valby Hallen

Fredag den 6. april dannet Valby hallen i København ramme om Danmarks største og frækkeste sex og erotiksexmesse Erotic World 2018. Sexmessen er for par, singler, svingere og dem, der blot er nysgerrige for at se på alle de nye produkter som de mange stande havde at byde på. På standene kunne man finde frækt undertøj, dildoer, piske, latex dragter, massage olier, intime piercinger samt meget mere, der får varmegraderne til at stige.

Portræt og Nude art Fotografen Jørgen Brandt der startet selvstændig helt tilbage i 1987, havde stillet sin stand sensual art op på messen, hvor han viser sin fotokunst og privat sessions billeder lavet af folk til folk,

han blev fanget af de sanselige billeder i starten af 80erne og dette fanget hans interesse, og siden har han udviklet sig og skabt flotte sanselige, sensuelle billeder der er med til at pirre ens fantasi. Han har to studier et i Valby og et på Falster, men bruger mest studiet i Valby, men han arbejder også på location. Så har du brug for flotte sort hvid eller farverige portræt eller nude art billeder så klik ind på hjemmesiden sensual-art.dk.

Nogle af nyhederne på messen i år er blandt andet gloryholes og VR-porno hvor alt er tilladt.  Virtual Reality brillen eller 3D brillen kært barn har mange navne, men her kan du koble din egen smartphone til og opleve damerne helt tæt på næsten

ligesom man selv var der. Man kan gå ind på siden VRBangers.com her kan man betale et mindre beløb også har man adgang og kan fri vælge den kategori man gerne vil se. Et par VR Briller koster fra 200 og op til 1500 kr. og de er meget nemme at bruge.

De mange pressefolk og journalister fra både ind og udland var mødt frem for at se de nye produkter samt få nogle gode interview til morgendagens medier. Mere end 10000 mennesker besøgte messen som strakte sig fra den 6-8 april.