Guldtubens prisuddeling i Royal Arena 2018

Guldtuben løb af stablen lørdag aften den 22. september 2018 i Royal Arena, der dannet ramme om denne store begivenhed, og gæstelisten var da også spækket med de største YouTube-stjerner og deres mange fans samt en masse kendte.

Værterne til dette års prisuddeling hvor priser skal uddeles til årets unge talenter på YouTube og influensers, bestod af Julia Sofia Aastrup som man kunne se i vild med dans sidste år samt Youtuberen Rasmus Brohave og (Magic) Martin Johannes Larsen.

Som altid ved denne lejlighed var pressevægen stillet op og den rødeløber rullet ud, og de mange pressefotografer og journalister samt bloggere var klar til at få nogle gode billeder samt interview til morgendagens medier. Blandt de mange kendte der havde fundet vejen til den rødeløber denne aften, kunne man finde.

Fie Laursen der er blogger og skriver om mode og livsstil og er kendt fra tidligere deltagelse i Paradis Hotel samt har medvirket i TV3’s show (helt hen i skoven) og senest deltog hun i realityprogrammet Divaer i junglen.

Dan Andersen der er stand-up komiker og musiker  er kendt fra programmet Stand-up.dk, Talegaver til børn og Comedy Aid. Christopher der er sanger, musikproducer og sangskriver modtog i 2012 Årets nytænker ved Danish Music Awards 2012. Prisen blev givet for at belønne ”innovativt brug af sociale og digitale medier til at skabe kontakt med fans.

Christiane Schaumburg-Mullerer dansk skuespillerinde, der første gang gjorde sig bemærket i TV3’s dramaserie 2900 happiness samt er hun kendt fra TV2’s comedy show Live fra Bremen.

Årets videoskaber:
Alexander Husum
Årets video:
Fredrik Truslev – ‘Svaret som I har ventet på’
Årets beauty & fashion:
Astrid Olsen
Årets gamer:
MadsenGaming
Årets rising star:
Niki Topgaard
Årets humor:
Johnni Gade
Årets serie:
Stupidaagaards – ‘Fråder fredag’
Årets visuelle udtryk:
Astrid Olsen
Årets teamwork:
Alexander Husum & Niki Topgaard – ‘Ultimativ roommate prankwar’
Årets vlogger:
Futte
Årets SoMe Medie:
Noble Nordic
Årets reklame:
Legoland med Mika & Tobias – ‘Landet af Lego’
Årets budskab:
Kristine Sloth

TRANSLATE »