Alka superliagen Brøndby og OB

 

Alka Superligaen Brøndby IF OG OB

Søndag den 26 Juli tog Brøndby imod gæsterne fra OB på Brøndby stadion, OB der kom med en solid 3-0 i bagagen fra forrige kamp mod Hobro, skulle forsøge at holde denne gode start fynboerne havde fået på superligaen i år.

Brøndby der midt på ugen spillet UEFA Europa League mod PFC Beroe, skulle forsøge at rejse sig efter den dårlige præstation mod PFC Beroe. Kampen endte dog 0-0 men Brøndby gik videre på en samlet målscore på 1-0 på det mål Martin Albrechtsen scoret i Bulgarien, og der med klar til 3 runde af UEFA Europa League, her møder Brøndby på torsdag den 30 juli 2015 AC Omonoia fra Cypern.

Spændende første halvleg fra begge mandskaber  der presset hinanden fra kampens start, og det gav en masse intens fight mellem de to hold. Men efter blot 10 minutters spil kunne Brøndby bringe sig foran efter et fint oplæg til  Teemu Pukki som med en

 

fin tæmning kunne sende bolden forbi Michael Falkesgaard i OB målen og dermed en drømme start for hjemmeholdet. OB-spillerne er rystede, og det er lige ved og næsten, at Brøndby scorer igen da Johan Larsson sender et indlæg ind i feltet som rammer overlæggeren.

Hjemmeholdet lægger massivt pres på gæsterne i øjeblikket. Men OB begynder at sprede spillet mere og mere ud og fynboerne komme bedre med ind i  kampen, og efter 30 minutters spil udligner gæsterne til 1-1 , Rasmus Festersen scorer, efter et flot forarbejde af  Rasmus Falk og Kenneth Zohore.

Intens og dejlig fight over hele banen fra anden halvleg start, og det trækker op til en scoring på Brøndby stadion, begge mandskaber kæmper for at få det afgørende mål, der kan give de tre vigtige point. Men som kampen skrider frem for fynboerne overtaget mere og mere af kampen. Og efter 65 minutters spil giver det bonus da Emil

Larsen sender et indlæg ind i hovedet på Rasmus Falk, der header ned i venstre målhjørne men Lukas Hradecky halv klare og bolden ryger ligeud til en fri Rasmus Festersen der er lyn hurtig over return og sparker den ind og dermed 1-2 til gæsterne fra Odense. Selvom Brøndby er bagud, kæmper hjemmeholdet og efter 77 minutters spil, forsøger Teemu Pukki sig mod mål med et forsigtigt skud – den er lige ved at ryge i kassen, men

Michael Falkesgaard får fingerspidserne på. men hjemmeholdet presser og presser stadig, 87 minutter spillet en lille fiks indersiden fra Teemu Pukki  til Johan Elmander der brænder en gigantisk chance. Efter 94 spille minutter lyder slutfløjtet. OB vinder 2-1 i Brøndby og har dermed seks point efter de to første kampe i Alka Superliga.

 

TRANSLATE »