DR fyldte 90 år

Svend Gehrs sportjournalis og fodboldkommentator var også mødt op for at fejre dr 90 års fødselsdag.

Onsdag den 1. april 2015 dannet DR koncerthuset på Ørestad Boulevard i københavn rammen om en festlig og forglemlig aften da DR fyldte 90 år, DR’s generaldirektør bød de mange mennesker og kendte velkommen til den store dag.

Den rødeløber var rullet ud og de mange pressefotografer og live Streaming medier havde fundet vejen til koncerthuset for at få nogle gode billeder samt nogle gode interview med de kendte der var blevet inviteret til denne store aften.  her

iblandt kunne man finde. Sports journalisten og kommentator Svend Gehrs der har kommenteret mange danske landskampe igennem de mange år tier, Lina Rafn der er sanger

/ sangskriver og producer og x factor dommer, Claus Borre der er sportjournalist og kommentator, Jan Gintberg der er standupkomiker , tv vært og skuespiller, michael wikke og Steen Rasmussen der producere og instruerer film de har bland andet lavet Tonny Toupe-show der første gang rullet over skærmen på DR i 1985.

Flemming jensen der er skuespiller , instruktør og forfatter og har blandet spillet lunde i julekalenderen ” Nissebanden i Grønland” havde taget sin kone med Birte til denne store aften.

Værterne Louise Wolff og Jacob Riising Kunne tage både publikum og seerne med på en rejse tilbage i DR’s

arkiver og deler gensyn med de store øjeblikke der har præet DR op igennem de 90 år samt kunne præsentere dette års store musik stjerne og x factor vinder den kun 15 årig Emilie Esther fra Aalborg der atter engang gav publikum og seerne en forglemlig aften med hendes utroligt sang stemme og talent.

Værterne Louise wolff og Jacob Riising samt de mange mennesker der har stået bag hele opsætningen til denne uforglemmelig aften i DR koncertsalen takket af med sang og konfetti. Her kan du se de mange kendte der gæstet den rødeløber.

Comments

  1. admin siger:

    90 år, eller hvor meget nu den end er er alt for meget. Træk dog lortet over skatten og spar alle udgifter til alle de ansatte på licenskontoret. Nej de skal ikke fyres, de skal ud og lave noget ordenligt Public Service TV følgelig !

Comments are closed.

TRANSLATE »