Elle Style Award 2017 Dr Koncerthuset

Danmarks største modefest Elle Style Awards 2017 løb af stablen den 23 maj i DR Koncerthuset smukke rammer. og gæstelisten var da også spækket med de alle største personligheder både fra ind og udland inden for medie og modebranchen.

Som altid ved denne lejlighed var pressevæggen stillet op samt den rødeløber rullet ud, og de mange fotografer og journalister samt bloggere var klar til at få nogle gode billeder samt interview til morgendagens medier. De to værter Signe Lindkvist og Oh Land stod for denne stor begivenhed da der skulle uddeles 16 Elle Style Awards priser.

De mange store personligheder der denne aften gæstet den rødeløber kunne man bl.a finde. Gun-Britt der er frisør hun er internationalt kendt fra modemagasinet Vouge og fra shows i New York City og London,

 

Mai Manniche er dansk smykkedesignermed base i København, Hjejle der er skuespiller og har medvirket i Blinkende lygter og Dicte,

Elisa Lykke startet sin karriere indenfor mediebranchen du hun var kun 17 år hun lavet børneradio hos DR og i 1992 startede Elisa Lykke på produktionsselskabet Metronome Productions: først som receptionist, derefter som promotor på pladeselskabet Replay Records og senere som produktionsassistent og caster. I dag har hun sit eget hvor hun caster samt er PR agent og journalist. Sofie Lassen Kalhke dansk skuespiller og har medvirket i alle 5 film ( Anja og Viktor ) Pernille Blume dansk Elite svømmer.
Årets Brand:
Stine Goya
Årets Makeupartist:
Stine Ginsborg

Årets Modeformidler :
Copenhagen Fashion Summit ved Eva Kruse og Team
Årets model:
Mathilde Brandi
Årets Stylist:
Melanie Buchhave
Årets Accessories- Kollektion:
‘Eyes ‘ ved Heartmade
Årets CSR-pris:

Kopenhagen Fur
Årets Designer:
Rikke Baumgarten og Helle Hestehave for Baum Und Pferdgarten
Årets Hårartist:
Sidsel Marie Bøg
Årets Internationale modehus:
Tommy Hilfiger
Årets Mode – Beauty fotograf:
Sune Czajkowski
Årets Smykkekollektion:
Rebekka Notkin
Årets Stilikon:
Helle Vetsergaard
Årets Uundgåelige:
Josephine Skriver
Elle Prisen :
Malene Birger

TRANSLATE »