FC Nordsjælland slog Aab på Farum Park

Mandag den 3 August tog hjemmeholdet FC Nordsjælland imod gæsterne fra Aab på Farum Park. FCN der i anden runde tabte til Randers på udebane , skulle forsøge at rejse sig mod Aab på Farum park. Aab der kom med sejer på 1-0 i bagagen over Hobro i sidste runde, stillet op med stærkeste opstilling mod hjemmeholdet fra Farum.

FC Nordsjælland kunne præsentere sin nye guldfugl brasilianeren Bruninho, som til dagens opgør havde fået pladsen i start opstillingen. Begge mandskaber startet godt og lage en del pres på hinanden men med et lille overtag til hjemmeholdet, Aab’s Nicklas Helenius låg og luret lidt i FCN’s  forsvar og kom da også til et par chancer.

Kampen er blot 22 minutter gammel da FC Nordsjælland’S nr 8 Patrick Mtiliga  sender et indlæg ind i  Aab’s straffesparksfelt  her er da lidt klumpspil og til sidst havner bolden hos den unge Brasilianer der kan sætte en inderside på og bringe sit hold foran med 1-0 hvilken en drømmestart for det unge storetalenet på Farum Park.

Alka Superligaen FCN og Aab

 

Og det unge storetalet  fik da også tilskuerne helt op fra stolepladserne da han med et fremragende saksespark  er ved at overliste Nicolai Larsen i Aab målet men han får lige fingerspidserne på bolden, og lister den til hjørnespark. FCN står rigtig godt på banen og giver ikke Aab meget plads at spille på hjemmeholdet er lyn hurtigt over dem.

Der måtte virkelig været blevet talt med store bogstaver i Aabs omklædningsrum, for gæsterne kom ud med en helt ny energi, de kom frem til flere store chancer, men det kneb lidt med præcisionen foran Nordsjælland målet. Der er spillet 77 minutter og Aab’s Rasmus Jönsson sender en bolden langt over mål. Kæmpe chance til AaB! den skulle han have scoret på. gæsterne presser i Farum, og der er blot spillet 83 minutter da Thomas Enevoldsen banker bolden på ydersiden af solpen. sort uheld.

FC Nordsjællands træner Olafur Kristjansson skifter den unge Brasilianer ud, som har gjort en rigtig god figur her på Farum Park i aften og han sætter Marcus Ingvartsen, ind i stedet for, det skulle vise sig at være en fornuftig løsning, for efter 83 minutter spil bruger Marcus Ingvartsen sin hurtighed og Så sin fysik i duel med AaB-forsvaret, inden han banker bolden i kassen. Flot mål og dermed 2-0 til hjemmeholdet.

men 6 minutter senere er den gal i FC Nordsjællands flet da Aab’s Kasper Risgaard tipper bolden forbi David Jensen i Nordsjælland målet og dermed 2-1. men flere chancer kom der ikke og kampen endte med en sejre til hjemmeholdet og dermed 3 point på kontoen.

 

TRANSLATE »