FC Nordsjælland slog FC København på Farum Park

 

alka superligaen fc nordsjælland og fckøbenhavn

Den 20 Marts 2016 tog rækkens nr. 9 FC Nordsjælland i mod Alka Superligaen førehold  FC København på Farum Park.

FC Nordsjælland der tabte 3-1 til ob på TRE-FOR Park i Odense skulle forsøge at rejse sig mod gæsterne fra FCK, SÅ Nordsjællands træner Casper Hjulmand havde valgt at stille med stærkeste opstilling til eftermiddagens kamp. Gæsterne fra FC København kom med en solid sejer i bagagen efter de slog AAB i Telia Parken med hele 6-2 så Københavnerne skulle se om de kunne gentage det gode spil mod Nordsjælland.

Hjemmeholdet lægger pres på gæsterne fra kampens fløjt og FC Nordsjællands Tobias Mikkelsen modtager bolden oppe på FCK’S bane halvdel spiller den videre til Stanislav Lobotka dermed et par smarte driblinger i højfart dribler sig forbi to FCK’ER og servere bolden indenom forsvaret hvor Tobias Mikkelsen modtager bolden igen og sender den på tværs af feltet,

her dukker  Martin Vingaard op og sætter indersiden på det er FCK’S Erik Johansson der redder gæsterne for at komme bagud, men hjemmeholdet bibeholder presse Martin Vingaard modtager bolden udenfor feltet og sender den i en blød bue ind her

dukker Emiliano Marcondes op og FC København’s Målemand  Robin Olsen desker op med en stor redning og må give hjørnespark.

Men efter et par hektiske minutter kommer gæsterne mere og mere med ind i kampen, FCK’S Benjamin Verbic fører bolden op og dribler sig forbi to Nordsjællander og spiller den bagud til Peter Ankersen der trykker af udenfor Nordsjællands felt men David jensen i målet klare og må vibbe bolden til hjørnespark til gæsterne.

Hjemmeholdets Emre Mor driver bolden frem og kommer til en god afslutning med bolden suser ligeover  gæsternes mål, hjemmeholdets Mads Pedersen modtager bolden fra Tobias Mikkelsen, han sender den skrådt tilbage i feltet her dukker Martin Vingaard op og sætter bolden ned i det korte hjørne med FCK’S keeper Robin Olsen står hvor han skal og forhindre FCN at bringe sig foran før pausen så 0-0 efter de første 45 minutter.

Anden halvleg og gæsterne er kommet bedre ud og de presse hjemmeholdet det giver et hjørnespark efter små 10 minutter spil FCK’S nr 3 Ludwig Augustinsson med eet gode højreben sender bolden heltover bagerset i feltet her dukker gæsternes nr. 10 Nicolai Jørgensen op og sender

bolden tæt ind i feltet her dukker nr. 24 Youssef Tou Touh op og fumler med bolden og Nordsjælland klare skærene og for spillet sig godt ud af presset. FC Nordsjællands Martin Vingaard finder Emiliano Marcondes med en god stikning, Emre Mor kommer med i en ønske position for ham, han driver bolden frem i høj fart og snyder to FCK’ER og til sidst sender han bolden igennem  benene på FC Københavns keeper  Robin Olsen og 1-0 til Hjemmeholdet der er spillet 55 minutter af kampen og stor glæde på Farum Park.

Men gæsterne lader sig ikke ryste og få minutter efter scoringen er den gal ned i Nordsjællands felt et perfekt indlæg fra venstre kanten af FCKS nr. 24 Youssef Tou Touh her dukker Thomas Delaney op og sætter brystet på men en formidabel redning af David jensen i målet forhindre gæsterne i at udligne.

FC Nordsjællands Pascal Gregor sender en lang dyb aflevering op til en fri Tobias Mikkelsen der tager et par træk og trykker af og 2-0 til hjemmeholdet ingen chance for Robin Olsen i FCKS mål spillet 87 minutter og Farum Park koger af stemning. det bliver ved de 2-0 og tre meget meget vigtige point til hjemmeholdet.

TRANSLATE »