FCK og Brøndby spillede uafgjort i Telia Parken

Hjemmeholdet FC. København der har fået en forrygende start på første del af Alka superligaen Seasonen  tog imod ærkerivalrene fra Brøndby i Telia Parken på Østerbro til det årlige derby møde imellem de store giganter i den anden del af af Alka superligaen seasonen 2017. 

27686 tilskuer havde fundet vejen denne eftermiddag .I den forbindelse har der været meget tale om at Brøndbys Fans ville boykotte med at møde op til dagens opgør da man kun var blevet tildelt 1400 billetter.

På trods af en god start for begge mandskaber var det alligevel de blå gule fra vestegnen der presset hjemmeholdet og havde dog et par enkelte chancer, men som kampen skred frem fik hjemmeholdet FC København dog overtaget mere af spillet på midtbanen samt fik åbnet mere ude på de to fløje.

og det kom dog til en del indlæg specielt fra venstre kanten og resulteret i et par rigtig gode chancer til hjemmeholdet 11 minutter inden i kampen modtager Fc Københavns nr. 24 Youssuf Toutouh bolden ude på venstre 

kanten og trække ind i banen og trykker af lige udenfor Brøndbys mål felt men skudet går lige forbi den ene stolpe.

25 minutter spillet og fck presser på for at få det føringsmål før pause. hjemmeholdets nr. 11 Andreas Cornelius modtager en dyb stikning men bliver revet i trøjen i straffesparks feltet men dommerens fløjte forblev tavs. men de to hold måtte dele efter 90 minutter på trods af gode nærkampe samt en del fejl kendelser.

TRANSLATE »