Reality Awards 2017 i Imperial Bio.

Fredag den 3 Februar  åbnet dørene atter op for Reality   Awards 2017 der blev afholdt i Imperial Bio på Vesterbrogade i hjertet af København. sidste gange Showet blev afviklet var i Cirkusbygningen der ligger på Jernbanegade 8, København V.

Der skulle uddeles 16 priser til dette Reality Awards 2017. De tre værter der der skulle præsentere disse priser var  Stine Kronborg er dansk koreograf, sanger og model stine er kendt fra Paradise Hotel og Fangerne på Fortet. samt de to Paradise Hotel’-stjernerne Philip May og Patrick Brylov.

Som altid ved denne lejlighed var den røde løber rullet ud og pressevæggen stillet op til de mange pressefotografer, Journalister og live Streaming medier der var frem mødt for at få nogle gode billeder samt interview af de mange kendiser til morgen dagens blade og online medier, her iblandt kunne man finde.

Stephanie star var sammen med Sebastian Di Caprio og Datteren Daniela. Stephanie Star er  foredragsholder, model og forfatter, hun   kendt fra Reality Programmet Singleliv. Lene Beier var sammen med sin mand Anders Beier, sammen har de sønnerne Arthur og Otto. 

Lene Beier er kendt som vært på en lang række programmer Bl.a. det meget populære datingprogram ”Landmand søger kærlighed ”, men også Klar Parat Sy, Mit Frirum og Mit Livs Eventyr. Linse Kessler havde taget vennen moster Neller med til denne store aften.  linse er model, Skuespiller og forretningskvinde,  kendt for en række realityprogrammer  Hun har medvirket i ofte sammen med reality-kollegaen Gustav Sallinas men hun er nok mest kendt for sit progran Familien Fra Bryggen.

Camilla Framnes havde taget kæresten Kevin med til denne store begivenhed Camilla som er kendt fra programmet ” De Unge Mødre ” Singleliv har også udgivet en bog som udkom den 1 Maj 2012 titlen er ” Hvis jeg kan ,kan du også ” Nikita Klæstrup er en dansk politisk aktiv debattør, fotomodel og reality star. Klæstrup TV3 fik hende med på Reality programmet Paradis Hotel i 2016. samt har været kæreste med den hotte danske fotomodel Oliver Bjerrehus. 

Jessica og mor Jette er kendt fra programmet ( Mig og min mor ) som har kørt på kanal 4.  Nadialine og mor Anja som også er kendt fra programmet ( Mig og min mor) var også inviteret til denne store aften i hjertet af København.

Her er vinder priserne.

Årets scoring: Emma og Ruud Landmand søger kærlighed
Årets par: Michael og Vibeke Landmand søger kærlighed
Årets caster:
Prinsesser fra Blokken
Årets vært: Lene Beier
Landmand søger kærlighed
Årets sociale mediebruger:
Fie Laursen
Årets bedste overkrop: Mathias Lynge Robinson Ekspeditionen
Årets øjeblik: Amalie i terapi med Mikkel (Amalies baby)
Årets bryster: Nikita Klæstrup (Til middag hos)
Årets bemærkning: Fie Laursen: “Fra nu af, vil jeg være ærlig.
Årets newcomer: Caroline (Paradise Hotel & Robinson Ekspeditionen)
Årets konkurrencedrevne program: Robinson Ekspeditionen
Årets karakterdrevne program: Familien fra Bryggen
Årets kvindelige deltager: Camilla Framnes (De unge mødre)
Årets mandlige deltager: Ruud (Landmand søger kærlighed)
Juryens Særpris:
Familien fra Bryggen
Årets mest grænseoverskridende realitydeltager: Valdemar og Anglo (Drengene på Kanten), Emma, Siri, Isabel, Simone (Prinsesser fra Blokken)

 

 

TRANSLATE »