Reality Awards 2016

 

Værterne StineKronborg, Gustav Salinas og Kasper Henriksen i Cirkusbygningen 2016

 

Mandag den 25 Januar 2016  åbnet dørene op for Reality Awards 2016 der for andet år i træk blev afholdt på Wallmans i Cirkusbygningen i hjertet af København. Første gange  Showet blev afviklet var på Bremen Teater der ligger på Nyropsgade 39 i København V.

Der skulle uddeles 19 priser til dette Reality Awards 2016. De tre værter der der skulle præsentere disse priser var Gustav Salinas også kendt fra Reality Programmet Single liv og TV2  Dagens Mand. Stine Kronborg er dansk koreograf, sanger og model Stine er kendt fra Paradise Hotel og Fangerne på Fortet.  Kasper Henriksen kendt fra programmet Paradise Hotel og arbejder til daglig som ejendomsælger.

Som altid ved denne lejlighed var den røde løber rullet ud og pressevæggen stillet op til de mange pressefotografer, Journalister og live Streaming medier der var frem mødt for at få nogle gode billeder samt interview af de mange kendiser, her 

 

iblandt kunne man finde. Fie Laursen der er blogger og kendt fra tidligere deltagelse i Paradise Hotel var sammen med kæreste Benjamin Vestergaard der lever af at kommentere computerspil på Youtube. Panda der der er kendt fra Reality programmet For lækker til lovevar sammen med veninden Patricia Jørgensen. Stephanie star var sammen med Sebastian Di Caprio og Datteren Daniela. Stephanie Star er  foredragsholder, model og forfatter, hun   kendt fra Reality Programmet Singleliv.

Jessica og mor Jette er kendt fra programmet ( Mig og min mor ) som har kørt på kanal 4.  Nadialine og mor Anja som også er kendt fra programmet ( Mig og min mor). Linse Kessler og moster Neller,  Linse er model, Skuespiller og forretningsvinde, hun er også kendt fra programmet Familien fra Bryggen som vises på TV3 og er det mest sete.

Margrethe Koytu  er uddannet ved skuespillerskolen i Aalborg Teater i 

 

1974, man kender hende nok mest  fra serien Taxa der rullet over de danske tv skærme i 1997 og frem til 1999. Og Lene Beier  med sin mand Anders, Lene Beier er en dansk TV-vært, som i 2014 blev kåret som “Årets Stjerneskud”af Billed Bladets læsere til den store TV-GULD fest, Lene Beier fik sit gennembrud på TV2 Fri, hvor hun var vært på flagsskibet ”Frihuset ” sammen med bl.a. Cecilie Hother og Thomas Uhrskov. Lene er også kendt fra det meget populære datingprogram ”Landmand søger kærlighed.

Her er Priserne.
Årets newcomer:
Margrethe Koytu
Årets bemærkning:
Kia Fra Kongerne
Årets bedste scoring:
Theis og Jasmin
Årets Bryster:  Stephanie Star
Årets caster:  Lene Beier
Årets brandert:  Patrick Brylov
Årets bitchfight:  Amin Jensen
Årets skandale uddeles:  swinger-landmand Ole Andersen.

 

 

 

 

 

TRANSLATE »