UEFA Europa League Brøndby og AC Omonoia

 

UEFA Europa League Brøndby og AC Omonoia

Torsdag aften den 30 Juli, tog hjemmeholdet Brøndby imod gæsterne AC Omonoia fra Cypern på Brøndby stadion, i den første kamp  i 3 runde af UEFA Europa League  kvalifikationen.

7427 tilskuere var mødt op denne aften for at støtte de gule fra vestegnen, og de mange tilskuere kunne se en første halvleg, der bølget frem og tilbage til begge mandskaber. Brøndby der kom med et 2-1 nedrelag til OB i superligaen i sidste runde, lage da også pres på gæsterne fra kampens start for at få en hurtig scoring,

men det kneb på den sidste del af banen for hjemmeholdet i at skabe de store chancer. Cyprioterne kom heller ikke frem til de store chancer, men efter 13 minutter fik Cyperns

portugisiske anfører Nuno Assis den første chance, da en tværbold havnede hos ham bagest i feltet, men han fik ikke ordentligt træf på bolden. I midten af første halvleg var det så ved at gå galt for cyprioterne, da en Cypern forsvar lage den tilbage til egen målemand, Brøndbys Teemu Pukki var lige ved at opfange tilbagelægning, og det var kun centimeter, der adskilte Brøndby spilleren fra at kunne snuppe bolden og trille den i et tomt mål.

Kort før pause fløjtet var det så ved at gå galt for Brøndby, da Cyperns Cilian Sheridan fik en kæmpe chance for at bringe gæsterne foran, men Lukas Hradecky måtte diske op med en stor redning – med ansigtet, og bare få minutter senere var den så gal foran Cyprioternes mål da Elbasan Rashani  var en fodparade fra at bringe hjemmeholdet i front.

 

Da er netop kun spillet 3 minutter af anden halvleg, da der opstår en kæmpe chance til Brøndby  da Teemu Pukki, Elbasan Rashani og Johan Elmander fik en tredobbelt chance, som blev misbrugt, og på det efterfølgende hjørnespark var Brøndby igen tæt på føring i to forsøg. Men som kampen skred frem forsvandt mere og mere af presset fra hjemmeholdet og  cyprioterne stod meget defensivt og levet på kontra.

Den nytilkomne Ronnie Schwartz som Brøndby hentet i transfer vinduet fra boldklubben Randers, kom ind til sin debut i stedet for Johan Elmander. Det betød, at Brøndby gik over til at spille  4-4-2 med Pukki og Schwartz i front. Men lige lidt hjalp det og kampen sluttet med 0-0 en godt udgangs forbud for Cyprioterne inden retur opgøret i Cypern om en uge.

 

TRANSLATE »