UEFA Europa League Kval. Brøndby If og Pfc Beroe

 

UEFA Europa League Brøndby og PFC Beroe

Torsdag den 23 juli, tog Brøndby IF  imod gæsterne PFC Beroe fra Bulgarien på brøndby stadion, i den anden kvalifikations kamp i UEFA Europa League.

9550 tilskuere, der var fremmødt denne aften på københavnske vestegn. kunne se en noget sløv første halvleg fra begge mandskaber der ikke bød på mange chancer. I løbet af 10 minutter noget Brøndbys Christian Nørgaard, Johan Elmander og Martin Ørnskov noget alle tre at få raget et gult kort til sig for at komme for sent i en tackling. Brøndby

 

vandt den første af de to opgør med  1-0, da Martin Albrechtsen dukkede op i Beroe bagerste felt og kunne heade bolden ind bag en chance løs målemand, Blagoy Makendzhiev i Beroe målet.

Så de gule fra vestegnen skulle forsøge at holde gæsterne fra at score for at gå videre i Europa League.  Anden halvleg lignet stort set meget første halvleg begge hold kom ikke til mange chancer, de chancer de havde løb ud i sandet, men 12 minutter før tid var det ved at gå galt i brøndby, da Beroe fik

 

en enorm stor chance for at bringe sig foran. Et indlæg blev slået forbi målmand Lukas Hradecky, men på forunderlig vis fik en glidende Beroe-spiller sendt bolden over det tomme mål.

Et par minutter senere var gæsterne så igen nærgående med et hovedstød, der sneg sig forbi mål, men tættere på kom bulgarerne ikke, det hele endte med 0-0  og dermed var Brøndby videre til 3 runde i Europa League. her venter AC Omonia fra Cypern.

TRANSLATE »