Børnefondens Fotoudstilling Transformation

I dag slog Plan Børnefonden og en af Danmarks største modefotograf Signe Vilstrup, dørene op for en enestående fotoudstilling Transformation, om 13 unge piger og kvinder i Kenyas værste slumkvarter, Kibera i Nairobi. Ferniseringen fandt sted torsdag den 12. april på Yume Sustaibable Design Concept Store, der ligger på Århusgade 138 A, 2150 København., Nordhavnen.

Mange pressefotografer og journalister var frem mødt for at dække denne store begivenhed, samt få nogle gode billeder og interview til morgendagens blade og medier.

H.K.H Kronprinsessen deltog også og blev vel modtaget af Plan Børnefondens direktør Gwen Wisti samt Minister for udviklingsamarbejde, Ulla Tørnæs der også holdt åbningstalen, og kunne byde de mange gæster velkommen.

Signe Vilstrup startet sin modefotograf karriere i 2002 og har siden skabt en bred vifte af smukke og magiske universer indenfor skandinaviske og internationale Mode mærker samt diverse magasiner, hun har bland andet haft kunder som Vogue, Vanity Fair og Elle.

Signe Vilstrup har arbejdet frivilligt for Plan Danmark i de sidste fem år, hun er født og opvokset på Sjælland men pt. Bor hun i Mumbai, i Indien. Dette er hendes første udstilling. Og Kvinderne bag portrætterne på udstilling Transformation gemmer der sig en meget stærk historie med et forfærdeligt liv med vold og undertrykkelse og krænkelser.

Udstillingen kan ses fra den 13 – 30 april 2018 i Yume Sustaibable Design Concept Store, der ligger på Århusgade 138 A, 2150 København., Nordhavnen. opvokset på Sjælland men pt. Bor hun i Mumbai, i Indien.

 

 

 

TRANSLATE »