Overrækkelse af Købstædernes Forsikrings Pris

Fredag den 13. april mødte Kronprins Frederik op i Købstædernes Forsikring der ligger i Strandgade 27A i København K, i forbindelse med overrækkelsen af Købstædernes forsikrings pris (Danmarks Olympiske Håb). Købstædernes forsikring har indgået et olympisk partnerskab imellem, Danmarks Idrætsforbund og TeamDanmark, der uddeler priser til unge store danske sportstalenter.

Den kun 16-årig Sophie Walløe er blandt en af de bedste ungdomsspillere i bordtennis herhjemme, hun har blandtandet deltaget i flere store turneringer, i

2015 deltog hun i EM i bordtennis i Vejle hvor hun fik en flot andenplads, og i 2016 deltog hun i (De Paralympiske Lege) i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor hun fik en flot fjerplads. Det andet store danske sportstalent Anna Emilie Møller har opnået en del store sportslige resultater.

Hun startet sin sportslige karriere indenfor basketball som hun oprindeligt satset på, hun spillet for Hjemlev Idrætsskole i Hillerslev inden hun blev udtaget til U18 i Basketball.Hun gik over til at løbe langdistance og opnået flere gode resultater blandtandet  blev hun udtaget til Europas hold

som dystede i Edinburgh mod hold fra Storbritannien og USA her blev hun nummer tre individuelt samt udtaget til det danske junior hold i Kina i 2015.

Kronprins Frederik kunne overrække de to priser et legat på 125.000 kr. til hver af spillerne samt et par tak ord fra udviklingschef Anna Pøhl (Danmark Idrætsforbund) og Adm. Direktør Anders Hestbech (købstædernes Forsikring) Pressen var også tilstede for at få nogle gode billeder til morgendagens medier.

 

TRANSLATE »