Elle Style Awards 2018 i DR Koncerthuset

Den. 3. maj 2018 slog DR Koncerthuset atter dørene op til Danmarks største og mest prestigefulde modeprisfest Elle Style Awards, hvor hele modebranchens dygtigste kreatører – fra designere til makeupartister samt modeller var samlet, til en uforglemmelig aften der var med til at hyle den danske modebranche og alle de talenter, der hver eneste dag arbejder benhårdt for at sætte Danmark på det internationale verdenskort, som en af de førende modenationer.

De to værter Mette Lindberg og Esben Bjerre stod for aftens program og prisoverrækkelsen samt præsentationen af underholdningen.  Som altid ved denne lejlighed var pressevæggen stillet op samt den røde løber rullet ud, og de mange fotografer og journalister samt bloggere fra ind og udland var klar til at få nogle gode billeder samt interview til morgendagens medier.

De mange store personligheder der denne aften gæstet den røde løber kunne man bl.a. finde.  Christiane Schaumburg

Muller der er skuespillerinde og har medvirket i Live for Bremen og i den danske tv-serie 2900 Happiness samt været værtinde på tv-programmet Vild med dans og boogie. Den kun 26-årig danske Topmodel Lykke May Andersen der normalt bor i Los Angeles i Californien, men stadig har sin lejlighed i København og sit sommerhus i Rågeleje, har arbejdet som professionel i New Tork siden hun var 15 år. Lykke May Andersen har Bland andet arbejdet for kunder som Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Victoria’s Secret og Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Sangerinden Lina Rafn der er sanger og sangskriver samt producer fra popdouen Infernal og har været X factor dommer i 2015, gæstet den røde løber iført en kjole fra Cedrick Charlier.

Elisa Lykke startet sin karriere indenfor mediebranchen du hun var kun 17 år hun lavet børneradio hos DR og i 1992 startede Elisa Lykke på produktionsselskabet Metronome Productions: først som receptionist, derefter som

promotor på pladeselskabet Replay Records og senere som produktionassistent og caster. I dag har hun sit eget hvor hun caster samt er PR agent og journalist.
Årets uundgåelige:

Cecilie Bahnsen.
Årets brand:
Saks Potts.
Årets CSR-pris:
Tomorrow v. Henriette Pieszak.
Årets designer:
Julie Fagerholt.
ELLE-prisen:
Helena Christensen.
Årets fotograf:
Henrik Bülow.
Årets makeup-artist:
Marie Dausell.
Årets modeformidler:
Designmuseum Danmark for Erik Mortensen ‘I Am Black Velvet.
Årets power-pris:
Ganni.
Årets modeshow:
Designers Remix.
Årets smykkebrand:
Griegst. Årets stilikon:
Emili Sindlev.
Årets stylist:
Barbara Gullstein.

 

TRANSLATE »