UNICEF Cup projekt for udsatte børn i Grønland

I anledningen af UNICEF indsamling til grønlandske børn blev der den 8. sep. 2018 afholdt fodboldstævne på Gentofte stadion hvor mange kendte deltog bl.a. kunne man finde Diego Tur og Niklas Jensen begge har spillet for store klubben FC København, så kunne man se de to håndbold legender Camilla Andersen og Lars Christiansen der begge har spillet på det danske håndbold landshold,

sangeren Kristoffer havde skiftet danseskoene og tøjet ud med fodboldtøj og støvler samt tv

værten Sisse fisker der daglige har været vært på aktualitets programmet aftenshowet og hun også været med til at dække flere kongelige begivenheder. Claus Elming der har været NFL kommentator på tv2 og tv2 zulu og nu er kommentator på tv3 sport var også trukket i fodboldtøjet for at støtte op om dette arrangement.

Og mange andre kendte ansigter kunne man finde den dag. I byen Hinnerup der ligger i Østjylland har nogle passionerede spillere skabt holdet og teamet

Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold der samarbejder med FN’s børneorganisation UNICEF, formålet med dette samarbejde er at indsamle penge og midler til udsatte børn der lever en barsk tilværelse i Grønland.

Der blev Ca. indsamlet 140.000 kr. på denne flotte dag, hvor mange folk både store og små var fremmødt for at støtte denne store begivenhed. Mange pressefotografer og journalister var klar til at få nogle gode billeder samt interview til morgendagens medier.

TRANSLATE »