FC.København tabte i parken til Jablonec

 

UEFA Europa League FCK OG Jablonec

 

Torsdag aften den 6 August tog hjemmeholdet imod Tjekkiske Jablonec i den 3 kvalifikations runde i UEFA Europa League i Telia Parken på Østerbro i København.

Københavnerne der vandt det første opgør i Tjekkiet med 1-0 målet scoret af Benjamin Verbic på et flot langskud, og som dermed skaffet et godt udgangs punkt før retur opgøret i aften.

Men gæsterne var ikke kommet for at stille sig defensivt, de lage et godt pres på hjemmeholdet fra kampen start men kom ikke til de helt store afslutninger, derimod hjemmeholdet prøvet at få spillet til at flyde lidt mere mellem deres kæder,

men gæsterne var hurtig over dem og stresset københavnerne, og efter 14 minutter spil gik det galt , da Tjekkerne med gode kombinationer lige omkring FCK-feltet gæsterne sender en høj bold ind i feltet, den havner hos Wagner der ubesværet kan heade Jablonec i front med 1-0 og dermed en drømmestart for gæsterne.

Korttid efter Jablonec tidlige scoringen var FC Københavns nr. 19 Federico Santander millimeter fra at kommer på tavelen da et  indlæg fra venstre side bliver sendt ind i gæsternes straffesparksfelt men bolden går lige ved siden af den ene stolpe, det førte dog kun til et

 

hjørnespark. Københavnerne er begyndt at komme mere med i kampen, de har skubbet holdet lidt længere frem på banen og presser de Tjekkiske spiller mere, og der bliver brugt mere fysik  og energi fra hjemmeholdets side.

Der er blot spillet 23 minutter og der opstår lidt klumpspil lidt udenfor FCK’S Straffesparksfelt et sus går gemmen de 14725 tilskuere da en Jablonecs spiller får godt traf på bolden men den rammer lige ydersiden af københavnernes mål og en noget frustreret Stefan Andersen i FCK målet skælder ud på sit forsvar.

Spillet bølger lidt frem og tilbage og efter 39 minutter spil skyder FC. Københavns nr. 19  Federico Santander   på mål fra 35 meters afstand, og den suser bare få centimeter ligeover Jablonec overliggeren.

Anden halvleg er bare 8 minutter gammel da den Tjekkiske dommer dømmer frisparktil gæsterne 2 meter udenfor hjemmeholdet straffesparksfelt,  gult kort til William Kvist men FCK’S tilskuere er ikke tilfreds med den kendelse.

Tjekkernes Jan Gregus står klar ved bolden, og med et flot skruet indersidespark sender han bolden helt op i det ene målhjørne, uden chance for Stefan Andersen og dermed 2-0 til gæsterne. Men de mange FCK

 

tilskuere får noget at juble over da Nicolai Jørgensen score københavnernes nr. 18 Daniel Amartey bryder midt på banen og sender en god aflevering op til Jørgensen på venstrekanten. Han tager bolden ned, dribler sig forbi to mand i Jablonec forsvar af og sender bolden mellem benene på keeper Hruby. Fremragende mål af FCK, og dermed lidt fornyet håb til hjemmeholdet.

Kampen er 83 minutter gammel da Jablonec spiller opfanger bolden på FCKS banehalvdel. og en helt fri Martin Pospisil på kanten af FCKS feltet og sender bolden i en blød bue udenfor Stefan Andersens række vide og helt op i venstre målhjørne og dermed 3-1 til gæsterne Flot mål. Nu ser det virkelig svært ud for FCK.

Men de mange tilskuere for noget for pengene for efter 88 minutter stiger Federico Santander højest til vejrs i gæsternes flet og sender med et flot hovedstød bolden indtil 2-3 bage en chanceløs Hruby i Jablonec målet og dermed fornyet håb for hjemmeholdet, og nu mangler

FCK kun et mål for at gå videre og hjemmeholdet presser hårdt det kommer dog til flere store chancer men uden held, Gæsterne vinder i Telia parken med 2-3 over FCK og dermed er Jablonec klar til næste runde af UEFA Europa League.

 

TRANSLATE »