Hobro vandt på Brøndby stadion

 

Alka Superligaen Brøndby og Hobro

Søndag den 2 August to hjemmeholdet Brøndby imod gæsterne fra Hobro på Brøndby stadion, Brøndby der midt på ugen havde spillet UEFA Europa League imod Omonoia fra Cypern, som dog endte 0-0, skulle Brøndby forsøge at rejse sig mod mandskabet fra Hobro ovenpå den nogen ujævne start samt præstation de har fået på Alka Superligaen i år.

Gæsterne fra Hobro lage da også pres på hjemmeholdet fra kampens start, samt spillet den fint rundt og det gav en del chancer i Brøndbys forsvar. Hjemmeholdet manglet i den grad skarphed og præcision til at få hul på bylden,

men Hobro stod godt på banen og var hurtige over Brøndby spilerne. 28 minutter spillet og gæsterne presser de gule fra vestegnen , og efter 31 minutter spil giver det bonus,

 

da Hobros nr. 11  Mads Jessen sende en født inderside over i det lange hjørne udenfor Lukas Hradecky rækkevide og dermed 1-0 til gæsterne.Og Brøndby spillerne var ikke kommet sig over scoringen før det brændte på igen, blot 9 minutter senere var den nemlig gal igen i Brøndbys forsvar da Anders Egholm fik lov at tage bolden ned i feltet, og da ingen gik til ham, sparker han den mod mål.

bolden rammer den ene stolpen, og inden Lukas Hradecky i Brøndby målet når at opfatte, hvad der sker, rammer bolden ham på læggen og suser i mål. og dermed 2-0 til gæsterne fra Hobro og brænd ærligt for Brøndby keeperen.

Slut på første halvleg. Hjemmeholdet buhes af banen, og man forstår Brøndby-fansene. De troede, at krisen var vendt, men det er den ikke.

 

Og Brøndbys træner Thomas Frank ser noget sammenbidt ud. efter de første 3 kampe og nul point i Alka Superligaen. Anden halvleg er fløjtet igang og der er spillet 49 minutter da Brøndbys Johan Larsson sender en fin bold ind i feltet til den tidligere Randers angriber Ronni  Schwartz, men den tidligere Randers-angriber får ikke afsluttet, før han bliver tacklet.

Spillet bølger lidt frem og tilbage til begge mandskaber, men uden at komme til de helt store chancer. og efter 94 minutter spil lyder slut fløjtet og gæsterne fra Hobro vinder sin fjerde kamp over de blå gule fra vestegnen som de har godt tav på.

 

TRANSLATE »