Reality Award 2018 på Docken i København

Fredag den 12 januar åbnet dørene atter op for Reality Awards 2018 der blev afholdt på Docken i København. sidste gange Showet blev afviklet var i Imperial Bio på Vesterbrogade i hjertet af København. og gæstelisten var da også spækket med de alle største personligheder både fra ind og udland inden for mediebranchen.

Som altid ved denne lejlighed var pressevæggen stillet op samt den røde løber rullet ud, og de mange fotografer og journalister samt bloggere og live Streaming medier der var frem mødt for at få nogle gode billeder samt interview af de mange kendisser til morgendagens blade og online medier.

De tre værter der der skulle præsentere de 16 priser var Stine Kronborg er dansk koreograf, sanger og model Stine er kendt fra Paradise Hotel og Fangerne på Fortet. samt de to Paradise Hotel-stjernerne Philip May og Patrick Brylov.

De mange store personligheder der denne aften gæstet den rødeløber kunne man bl.a finde. Nikita Klæstrup er en dansk politisk aktiv debattør, fotomodel og reality star.

Klæstrup TV3 fik hende med på Reality programmet Paradis Hotel i 2016. samt har været kæreste med den hotte danske fotomodel Oliver Bjerrehus. Stephanie star. er foredragsholder, model og forfatter, hun er kendt fra Reality Programmet Singleliv.

Amalie Szigethy er kendt fra reality programmet Paradise Hotel som hun debuteret i i 2010 og siden da har hun lavet Amalies verden samt programmet forsidefruer.

Den danske reality stjerne Jim Lyngvild der bland andet er kendt for Robinson Ekspeditionen, 4 stjerners middag og Zulu Djævleræs han er også kendt som forfatter og mode kommentator.

Sidney Lee der er kendt fra realityprogrammet Singleliv havde taget kæresten med til dette års Reality Award 2018. kæreste parret Kia og Walid også kendt fra Reality programmet Kongerne var også mødt frem for at deltage i den stor festlig begivenhed

Her er vinder priserne.
Årets scoring
: Philip og Simone (Paradise Hotel)
Årets par: Gina Jaqueline og Advokaten (En sugardaters fortælling)
Årets caster: Alice Venndt for (Forsidefruer)
Årets vært: Jakob Kjeldbjerg
Årets sociale mediebruger: Jakob Kjeldbjerg
Årets bedste overkrop: Mathias Lynge Robinson Ekspeditionen
Årets øjeblik: Amalie i terapi med Mikkel (Amalies baby)
Årets bryster: Josefine Sandby
Årets newcomer: Lenny (Paradise Hotel)
Årets konkurrencedrevne program: Robinson Ekspeditionen
Årets karakterdrevne program: Familien fra Bryggen
Årets kvindelige deltager: Linse Kessler (Familien fra Bryggen)
Årets mandlige deltager: Philip (Paradise Hotel)
Juryens Særpris: Susan K.
Årets Underholdningsprogram: Den store bage dyst.
Årets Ærespris:  Rikke Gøransson ( vært Paradise Hotel )
Årets Øjeblik: Jakob flipper ud på Mathias, Backer og Andreas (Robinson Ekspeditionen)

 
TRANSLATE »